Omslagmedia instellen

U kunt instellen of een omslag moet worden opgenomen in de taak en de instellingen ervan opgeven.

1. Klik op het selectievakje Omslag als u een omslag in de taak wilt opnemen.
  2. Klik op Definiëren om media-instellingen op te geven.

Kies of u dezelfde instellingen voor het voor- en achteromslag wilt gebruiken of geef alleen instellingen voor het vooromslag of verschillende instellingen voor het voor- en achteromslag op.