De licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster activeren

U hebt een licentieactiveringscode (LAC) nodig om de licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster te activeren. U kunt de licentie automatisch activeren als uw computer met internet is verbonden of handmatig als uw computer niet met internet is verbonden.

Opmerking: Als u wilt upgraden van Fiery Compose naar Fiery JobMaster, moet u eerst uw Fiery Compose-licentie activeren en vervolgens uw Fiery JobMaster-upgradelicentie activeren. Deactiveer uw Fiery Compose niet na het upgraden naar Fiery JobMaster. Als u uw Fiery Compose deactiveert en probeert Fiery JobMaster te gebruiken, verschijnt er een bericht dat u uw Fiery Compose-licentie moet reactiveren.
  1. Klik in Command WorkStation met de rechtermuisknop op een opdracht en kies Impose, Compose of JobMaster. Kies Voorbeeld als Impose, Compose of JobMaster niet wordt weergegeven.
    • Als u Impose, Compose of JobMaster hebt gekozen en wordt gevraagd of u de optie wilt activeren, klikt u op Ja.
    • Als u Voorbeeld hebt gekozen, selecteert u Help > Licentie beheren in het venster Fiery-voorbeeld.
  2. Raadpleeg voor meer informatie over licentieactivering de Help voor licentieactivering door te klikken op het pictogram ? (Help) in de rechterbovenhoek.