Een nieuwe taak toevoegen

U kunt een lege nieuwe taak in Fiery Impose,Fiery Compose of Fiery JobMaster maken.

U moet op uw computer over een licentie voor Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster beschikken om een nieuwe taak te kunnen maken. U kunt geen nieuwe taak maken in de demoversie van Fiery Impose.
U kunt bijvoorbeeld een helemaal nieuwe taak in Fiery JobMaster maken, inclusief tab- en scantaken. Dit is handig als u nog geen digitale inhoud hebt opgeslagen op de Fiery-server.
  1. Klik op het pictogram Nieuwe taak op de werkbalk Command WorkStation of selecteer deze optie in het menu Bestand. Uw nieuwe taak wordt met één lege pagina geopend in Fiery JobMaster.
  2. Geef de gewenste instellingen op.
  3. Voeg zo nodig pagina's van een bestaande taak in. U kunt alleen pagina's uit het PDF-brondocument invoegen. U kunt geen pagina's invoegen die eerder als ingevoegde tabbladen aan die taak zijn toegevoegd.