Fiery JobMaster

Fiery JobMaster is een geavanceerde taakvoorbereidingsoplossing op basis van PDF waarmee gebruikers complexe documenttaken, zoals het invoegen van tabbladen, scannen, indelen in hoofdstukken, paginanummering en bewerkingen in de eindfase, kunnen uitvoeren. Fiery JobMaster behoort met Fiery Impose en Fiery Compose tot de makeready-toepassingen van Fiery.

Opmerking: Als u Fiery JobMaster (of Fiery Impose of Fiery Compose) wilt gebruiken, moet u op uw clientcomputer een licentie hebben geactiveerd. U hebt een LAC (licentieactiveringscode) nodig. Als u geen LAC hebt, neemt u contact op met uw Fiery-leverancier of printerfabrikant.

Fiery JobMaster bevat ook Fiery Compose-opties, hoewel Fiery Compose ook als apart gelicentieerde optie beschikbaar is.

Fiery JobMaster is toegankelijk via Command WorkStation en wordt geopend in het venster Fiery JobMaster.

Adobe Acrobat en Enfocus PitStop Pro worden meegeleverd met Fiery JobMaster. Hierdoor kunnen er in Adobe Acrobat en PitStop bewerkingen worden doorgevoerd vanuit Fiery JobMaster en kunnen PostScript-bestanden in sommige gevallen worden geconverteerd naar PDF voor Fiery JobMaster. Raadpleeg Hulpprogramma's in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over de installatie van Acrobat en PitStop.