Automatisch een hoofdstukbegin toevoegen

U kunt een hoofdstukbegin toevoegen door bestanden naar Fiery JobMaster te slepen. U kunt ook de voorkeursinstelling opgeven dat er geen hoofdstukbegin moet worden toegevoegd.

Er wordt automatisch een hoofdstukbegin aan de eerste pagina van het toegevoegde bestand toegevoegd wanneer u een bestand naar Paginaweergave in het venster Fiery JobMaster sleept. Wanneer er meerdere PDF-bestanden worden ingevoegd, wordt het hoofdstukbegin aan de eerste pagina van elk PDF-bestand toegevoegd.

Opmerking: Als u geen hoofdstukbegin wilt toevoegen, voegt u het bestand in via het menu Invoegen.
Opmerking: In Windows selecteert u Bewerken > Voorkeuren als u wilt instellen dat er geen hoofdstukbegin moet worden toegevoegd. In Mac OS bevinden de voorkeuren zich onder het menu Fiery Command WorkStation in het venster Fiery Impose of Fiery JobMaster. In het venster dat verschijnt, selecteert u JobMaster in de linkerkolom. Onder Hoofdstukbegin schakelt u het selectievakje Hoofdstukbegin toevoegen bij verslepen van bestand naar paginaweergave uit.