Aflopende bedrukking voor workflows in Fiery Impose

De manier waarop Fiery Impose aflopende bedrukking toepast, hangt af van de workflow die u instelt.

• In de workflow met het afwerkformaat Bijsnijkader verplaatst de optie Aflopende bedrukking de snijtekens in de afbeelding met de door u opgegeven afloopwaarde, zodat het bedrukbare gebied doorloopt tot de rand van het bijgesneden vel. U kunt afzonderlijke afloopgetallen opgeven voor de linker-/rechterrand (horizontaal) en voor de boven-/onderrand (verticaal) van de pagina-inhoud.

• In de workflow met het afwerkformaat Door gebruiker gedefinieerd geeft de optie Aflopende bedrukking aan hoeveel van de pagina-inhoud moet worden weergegeven voorbij de grens van het afwerkformaat. De snijtekens worden automatisch aangepast en blijven uitgelijnd met de rand van het afwerkformaat. Wanneer een taak wordt geopend in Fiery Impose en de optie Door gebruiker gedefinieerd wordt geselecteerd voor het afwerkformaat, worden het afwerkformaat en de afloopgetallen automatisch ingevuld, maar u kunt de instellingen wijzigen.