APPE-verwerking in Fiery Impose en Fiery Compose of Fiery JobMaster

Fiery Impose en Fiery Compose of Fiery JobMaster ondersteunen APPE (Adobe PDF Print Engine), een PDF-processor waarmee PDF-taken direct kunnen worden verwerkt en niet eerst naar PostScript hoeven te worden geconverteerd.

U kunt APPE in Configure in Command WorkStation inschakelen en u kunt APPE per taak uitschakelen in Taakeigenschappen.

Als een waarde voor Velformaat via Gemengde media voor het gebruiksdoel Normaal, Boekje of Combineren wordt opgegeven, wordt de taak niet via APPE, maar via CPSI (Configurable PostScript Interpreter) verwerkt.

Opmerking: Wijziging van Velformaat in het gebruiksdoel Compose wordt ondersteund.

De volgende beperkingen zijn van toepassing voor ingeslagen taken in Taakeigenschappen:

• Taken met N per vel en de optie Rand afdrukken.

• Taken met 1 per vel op de rug gebonden in de opmaakoptie Boekje.

Taken waarvoor niet-ondersteunde functies wordt gebruikt, worden verwerkt via de PostScript-interpretatietechnologie.