Aanpassingen in de gebruikersinterface die worden opgeslagen tussen sessies

Aanpassingen in de gebruikersinterface worden afzonderlijk opgeslagen voor vier gebruiksdoelen: Fiery Impose, Fiery JobMaster/Fiery Compose, Voorbeeld en Rastervoorbeeld.

Voor elk van deze gebruiksdoelen worden de aanpassingen in de gebruikersinterface opgeslagen tussen sessies. Wanneer u een nieuwe sessie in datzelfde gebruiksdoel opent, worden aanpassingen uit de vorige sessie hersteld, waaronder:
  • de positie en het formaat van het hoofdvenster
  • gebruikersinterface-instellingen in het venster, waaronder:
    • de grootte van de deelvensters Paginaweergave, Velweergave en (voor Fiery JobMaster) Taakoverzicht
    • de uit- en inklapstatus van inklapbare deelvensters: Paginaweergave, Velweergave en (voor Fiery JobMaster) Taakoverzicht
    • het zoomniveau van miniaturen in de pagina's Paginaweergave en Velweergave
Opmerking: De aanpassingen worden opgeslagen voor uw oorspronkelijke gebruiksdoel. Wanneer u Fiery JobMaster, Fiery Impose of Fiery Compose sluit, worden de te herstellen instellingen voor dat gebruiksdoel opgeslagen en weer toegepast wanneer u dat gebruiksdoel opent. Aanpassingen worden niet toegepast wanneer u schakelt tussen gebruiksdoelen, bijvoorbeeld tussen Combineren (een Impose-modus) en Compose. Aanpassingen die worden opgeslagen voor het ene gebruiksdoel (bijvoorbeeld Compose), worden de volgende keer niet toegepast wanneer u een ander gebruiksdoel (bijvoorbeeld Impose) opent. In dat geval worden uw meest recente aanpassingen voor Impose toegepast.
Opmerking: In het Fiery-voorbeeld wordt de inklapstatus van het deelvenster Paginaweergave of Instellingen niet opgeslagen. Deze vensters zijn altijd ingeklapt wanneer u Fiery-voorbeeld opent.
Wanneer u Rastervoorbeeld opent, wordt het beeldgebied aangepast. De persistente instellingen in de modus Rastervoorbeeld zijn:
  • de grootte en locatie van het hoofdvenster
  • de vensterstatus voor gemaximaliseerd/terugzetten
  • De status van in- en uitklappen, het zoomniveau en het vensterformaat van de miniaturen in het deelvenster Paginaweergave