Workflow van een gebruiksdoel kiezen

Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose ondersteunt meerdere workflows (gebruiksdoelen). Wanneer u een gebruiksdoel kiest, worden in het deelvenster Instellingen de opties weergegeven die betrekking hebben op dat gebruiksdoel.

1. Klik op de pijl in het vak voor het gebruiksdoel boven in het deelvenster Instellingen onder Sjabloon.
  2. Klik op Samengesteld, Normaal, Boekje of Combineren. Maak vervolgens een keuze uit de opties die worden weergegeven.
  3. Als u Boekje als gebruiksdoel hebt gekozen, kiest u de inbindmethode en de inbindzijde. Als u Combineren hebt gekozen, kiest u de combinatieoptie en de inbindzijde.
  4. Als het menu Afwerkformaat wordt weergegeven, kiest u een afwerkformaat.

De gebruiksdoelen Normaal en Boekje bevatten de instelling Afwerkformaat, waarmee u kunt kiezen tussen een workflow met een afwerkformaat op basis van het bijsnijkader en een door de gebruiker gedefinieerde workflow voor het afwerkformaat. Het gebruiksdoel Combineren bevat nog een extra instelling onder Afwerkformaat: Op basis van snijkader.