Afdrukstand van de opmaak instellen

Gebruik het menu Afdrukstand opmaak in het deelvenster Instellingen om de afdrukstand van een vel op te geven.

1. Klik op Staand of Liggend in het menu Afdrukstand opmaak.
  2. Als de stijl van een boekje Genest door de rug geniet is, moet u het subsetformaat opgeven. Dit is het aantal vellen in elke subset.

Het aantal vellen voor de laatste subset is geen vast gegeven en in Fiery Impose wordt dit aantal aangepast op basis van het daadwerkelijke aantal pagina's in de afdruktaak. De standaardinstelling voor Subsetformaat (vel/subset) is 2 en de hoogst mogelijke instelling is 15.