Velformaat instellen in Fiery Impose

De standaardinstelling voor Vel geldt voor alle vellen (katernen) en hiermee worden de afmetingen van de gewenste inslagopmaak bepaald. Speciale velformaattoewijzingen kunnen worden gedefinieerd in Paper Catalog of Gemengde media in Taakeigenschappen.

1. Klik op de pijl rechts van het veld Vel om de afmetingen van een vel papier in te stellen. U kunt het gewenste formaat ook direct in het vak Vel invoeren.
  2. Klik op Bewerken om andere media-instellingen op te geven, zoals het gewicht en de kleurmodus.
  3. Als Paper Catalog wordt ondersteund, klikt u op de pijl rechts van het vak Media om een keuze te maken in het menu Paper Catalog.