Adobe Acrobat Distiller-instellingen kiezen voor de conversie van PS naar PDF

Selecteer in Windows Bewerken > Voorkeuren > Algemeen om Adobe Acrobat Distiller-instellingen voor het converteren van PostScript-bestanden naar PDF te kiezen. In Mac OS bevinden de voorkeuren zich onder het menu Fiery Command WorkStation in het venster Fiery Impose of Fiery JobMaster.

Selecteer Serverconversie gebruiken, indien ondersteund om de Fiery-server toe te staan de taken op de server te converteren in plaats van op de computer van de gebruiker, en om de gewenste PDF-instelling te selecteren. Selecteer Standaardserverinstellingen gebruiken om toe te staan dat de Fiery-server het eigen standaardprofiel gebruikt.

Selecteer Geselecteerd taakoptiebestand gebruiken om de gebruiker toe te staan naar een eigen profiel te bladeren en dit te uploaden. Converteren op de server gaat vaak sneller dan wanneer u het bestand naar de clientcomputer moet downloaden voor conversie en het vervolgens weer moet uploaden naar de Fiery-server. Deze optie wordt echter niet aanbevolen in de volgende scenario's:

• Voor de conversie zijn gelicentieerde lettertypen, die alleen op de computer van de gebruiker worden geïnstalleerd, vereist.
  • Als er een nieuwere versie van Adobe Acrobat beschikbaar is, moet de conversie met de nieuwere versie worden uitgevoerd om de nieuwe Acrobat-functies te ondersteunen.
  • U wilt er zeker van zijn dat de hulpbronnen op de Fiery-server alleen voor verwerking en niet voor bestandsconversie worden toegewezen.
  • Gebruikers zijn mogelijk verbonden met een vorige versie van de Fiery-server die conversie op de server niet ondersteunt.