Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Inslagopmaak

Fiery Impose biedt vooraf gedefinieerde opmaakmodellen voor algemene inslagtypen, zoals boekjes en brochures. U kunt ook een aangepaste opmaak maken en opslaan.

Fiery Impose ondersteunt opmaakmodellen met maximaal 625 pagina’s per vel (1250 dubbelzijdige pagina's), in een matrix van maximaal 25 rijen en 25 kolommen. Afhankelijk van de server waarmee u bent verbonden, kunnen er extra beperkingen van toepassing zijn. Gangup Gecombineerde afdrukmethoden ondersteunen elke opmaak van rijen en kolommen. De bindmethoden (Door de rug geniet, Genest door de rug geniet, Op de rug gebonden) ondersteunen alleen de opmaak 1 x 2, 2 x 1 en 2 x 2.

Elk van onderstaande items heeft invloed op de opmaak van de taak.

Dubbelzijdig afdrukken

Niet alle printers bieden ondersteuning voor dubbelzijdig afdrukken en voor de printers die dit wel doen, kunnen er verschillen in implementatie bestaan. Fiery Impose biedt ondersteuning voor dubbelzijdig afdrukken op een manier die aansluit bij de afdrukopties van de printer.

Raadpleeg Dubbelzijdig afdrukken instellen in Fiery Impose.

Afmetingen rugmarges

De plaats van de rugmarges wordt door Fiery Impose bepaald op basis van de opmaak en het velformaat voor het inslaan van de taak. Voor taken die op de rug worden gesneden, zijn bijvoorbeeld vaak grotere rugmarges vereist dan voor taken die door de rug worden geniet. Er moet namelijk ruimte overblijven voor het afsnijden van de rug en het lijmen van de katernen als het boek wordt ingebonden.

Raadpleeg Rugmarges instellen.

Marges instellen

Het formaat en de locatie van de marge (het gebied tussen de buitenrand van een groep ingeslagen pagina’s en de rand van het vel) hangen af van de printer die voor de taak wordt gebruikt. U kunt geen aangepaste marges instellen. Met Passend schalen kunt u echter wel de grootte van de inhoud op het vel aanpassen. De instelling Afwerkformaat biedt daarnaast verschillende opties voor het instellen van de inhoud met betrekking tot het snijformaat.

Gebruiksrechtovereenkomst