Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery-voorbeeld

U kunt de pagina- en velinhoud van een taak bekijken in Fiery-voorbeeld en afdrukopties opgeven. U kunt aanvullende voorbereidingstaken voor afdruktaken uitvoeren, inclusief inslag.

Fiery-voorbeeld biedt een pre-RIP-voorbeeld (vóór verwerking van rasterafbeelding) waarin taken worden weergegeven die in de wachtrij zijn geplaatst, maar nog niet zijn verwerkt. Als u Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster hebt ingeschakeld, kunt u de functies van de gecombineerde workflows integreren in het venster Fiery-voorbeeld en de resultaten van uw acties bekijken voordat u afdrukt.

  • Met Fiery Impose kunt u taken naar de PDF-bestandsindeling converteren en inslaginstellingen opgeven.
  • Met Fiery Compose kunt u hoofdstukken instellen, blanco pagina's toevoegen en verschillende media voor een taak opgeven.
  • Fiery JobMaster biedt toegang tot complexe taken voor documentvoorbereiding, zoals het invoegen van tabbladen, scannen, paginanummering, bewerkingen in de eindfase en het onderverdelen van documenten in hoofdstukken. Fiery JobMaster biedt diverse opties.
    Opmerking: Zie het betreffende gedeelte van deze Help voor meer informatie over Fiery Impose, Fiery Compose of Fiery JobMaster.

In het hoofdvenster van Fiery-voorbeeld kunt u Leesweergave openen. Hierin worden taken weergegeven zoals ze eruitzien nadat ze zijn afgedrukt, gevouwen, gesneden en ingebonden.

Als u Voorbeeld selecteert voor een verwerkte taak, wordt de taak geopend in de rastervoorbeeldmodus. Afgedrukte en gearchiveerde taken met rastergegevens kunt u weergeven als voorbeeld. Gearchiveerde taken met rastergegevens moeten op de Fiery-server worden gearchiveerd.

Als Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition is geïnstalleerd, kunt u de rasterafbeelding van een verwerkte taak in Fiery ImageViewer bekijken en kunt u kleuren aanpassen en andere acties voor afdrukvoorbeelden uitvoeren. U kunt Fiery ImageViewer openen via een knop in het rastervoorbeeldvenster.

Gebruiksrechtovereenkomst