Een inslagsjabloon toepassen

U past een aangepaste sjabloon toe zoals u een vooraf gedefinieerde sjabloon toepast.

1. Klik op de pijl rechts van het veld Sjabloon boven in het deelvenster instellingen om de browser Sjabloon te openen.
  2. Klik op de naam van de sjabloon die u wilt gebruiken.

De nieuwe instellingen worden onmiddellijk toegepast wanneer u een sjabloon selecteert.

Een aangepaste inslagsjabloon opslaan

U kunt een aangepaste sjabloon opslaan als u over een versie van Fiery Impose met licentie beschikt. U doet er goed aan de aangepaste sjabloon een herkenbare naam te geven.

1. Maak een aangepaste sjabloon.
  2. Klik op het pictogram Opslaan.
  3. Typ een naam voor het instellingenbestand in het dialoogvenster Sjabloon opslaan.

Een aangepaste sjabloon verwijderen

U kunt een aangepaste sjabloon verwijderen. De momenteel geselecteerde taak behoudt echter de verwijderde sjablooninstellingen totdat u een andere sjabloon selecteert of nieuwe inslaginstellingen opgeeft.

1. Selecteer in het menu Sjabloon de sjabloon die u wilt verwijderen.
  2. Klik op het pictogram Sjabloon verwijderen.