Schaalinstellingen opgeven

In de workflow met het afwerkformaat Op basis van bijsnijkader (de standaardworkflow) kunt u schalen of passend schalen opgeven of schalen voorkomen. De workfow met het afwerkformaat Door gebruiker gedefinieerd biedt meer schaalopties en maakt het mogelijk het paginabeeld aan te passen aan of op te vullen tot de statische grens van het afwerkformaat of afloop.

1. Kies een instelling in de vervolgkeuzelijst Schaal.
  2. Als u Aangepast hebt gekozen, typt u een schaalwaarde in het tekstvak.
  3. Als u de volledige fysieke afmetingen van het geselecteerde vel wilt gebruiken om de afdruktaak in te slaan, schakelt u het selectievakje Niet-afdrukbaar gebied gebruiken in als dit beschikbaar is.