Fiery Impose openen

U kunt Fiery Impose rechtstreeks openen vanuit Command WorkStation of vanuit het dialoogvenster Taakeigenschappen voor een geselecteerde taak.

Opmerking: U kunt een PostScript-bestand, Adobe PDF-bestand (Portable Document Format) of VDP-bestand openen, mits het bestand de status in wachtrij geplaatst/geblokkeerd heeft.

Een taak in de wachtrij plaatsen/blokkeren

Een taak moet in de wachtrij geplaatst/geblokkeerd zijn om te kunnen worden geopend in Fiery Impose.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Voor een verwerkte/geblokkeerde taak selecteert u de taak in de lijst Geblokkeerd.

Als u een verwerkte/geblokkeerde taak selecteert en Acties > Voorbeeld kiest, wordt de taak geopend in het venster Rastervoorbeeld.

• Voor een afgedrukte taak selecteert u de taak in de lijst Afgedrukt en vervolgens klikt u op Acties > Blokkeren.

Fiery Impose openen vanuit Command WorkStation

U kunt een taak openen in Fiery Impose rechtstreeks vanuit Command WorkStation.

1. Selecteer een in wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak in de lijst Geblokkeerd van Command WorkStation.
  2. Kies Acties > Impose.

Fiery Impose openen vanuit Taakeigenschappen

Wanneer u vanuit Taakeigenschappen een taak opent in het venster Fiery Impose, wordt de taak in het deelvenster Velweergave weergegeven in lijnweergave. De instellingen en productbesturingselementen voor intenties van Fiery Compose in het deelvenster Instellingen zijn niet beschikbaar.

1. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op een in wachtrij geplaatste/geblokkeerde taak in de lijst Geblokkeerd.

• Klik voor een overdrachtmap op de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders Console.

2. Klik op Acties > Eigenschappen.
  3. Klik op het tabblad Opmaak en klik vervolgens op Impose.
  4. Klik op Impose-sjabloon bewerken. Als u de Impose-sjabloon wilt bewerken om een aangepaste sjabloon te maken, moet de Fiery-server Fiery Impose ondersteunen en moet u de juiste licentie hebben.