Pagina's handmatig wijzigen in Fiery Impose

Wanneer u Fiery Impose gebruikt, kunt u pagina's handmatig roteren, bewerken, opnieuw ordenen, invoegen en verwijderen.

Pagina's roteren

In het deelvenster Velweergave kunt u alleen pagina's roteren in lijnweergave.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u één pagina wilt roteren, klikt u op het pictogram Roteren op de pagina.

Als u te ver hebt uitgezoomd, is het pictogram Roteren mogelijk niet zichtbaar. U kunt dan weer inzoomen totdat het pictogram weer zichtbaar wordt.

• Als u alle pagina's in de taak wilt roteren, drukt u op de Shift- of Ctrl-toets en klikt u op het pictogram Roteren op een pagina.

• Als u alle pagina's op een bepaalde plaats aan de voorzijde van elk dubbelzijdig blad wilt roteren, drukt u op de Shift-toets en klikt u op het pictogram Roteren op een pagina op deze plaats op een vel.

• Als u alle pagina's op een bepaalde locatie aan de voor- en achterkant van elk dubbelzijdig bedrukt vel wilt roteren, drukt u op de Ctrl-toets (Windows) of op de Cmd-toets (Mac OS X) en klikt u op een willekeurig vel op een willekeurige pagina op de desbetreffende plaats op het pictogram Roteren.

Pagina-inhoud bewerken

Gebruik de invoegtoepassing Enfocus PitStop voor Adobe Acrobat om de inhoud van pagina's in een taak te bewerken.

Belangrijk: Bewerk de inhoud van de pagina voordat u bewerkingen op velniveau gaat uitvoeren, zoals het toevoegen, dupliceren of verwijderen van vellen. Wanneer u pagina-inhoud bewerkt, annuleert u alle voorgaande bewerkingen op velniveau.
Als u de documentatie voor PitStop wilt raadplegen, klikt u op Help > Plug-In Help > Enfocus PitStop Professional in het menu van Acrobat.

Pagina-inhoud bewerken met PitStop

Met de invoegtoepassing Enfocus PitStop voor Adobe Acrobat kunt u de inhoud van pagina's in een taak bewerken.

1. Klik met de rechtermuisknop op een vel in het deelvenster Paginaweergave en kies vervolgens Pagina bewerken.
  2. Gebruik de bewerkingsfuncties van PitStop om de documentinhoud te wijzigen.

Pagina's opnieuw ordenen

U kunt afzonderlijke pagina's handmatig opnieuw ordenen door ze te schikken in het hoofdvenster.

Selecteer de miniatuur die u wilt verplaatsen in het deelvenster Paginaweergave en sleep de pagina vervolgens naar zijn nieuwe positie.

Blanco pagina's handmatig invoegen

U kunt een blanco pagina toevoegen aan uw opmaak.

Selecteer de pagina waar u een pagina wilt toevoegen in het deelvenster Paginaweergave en klik vervolgens op het pictogram Blanco pagina invoegen in de werkbalk van Paginaweergave.

Pagina's verwijderen

U kunt pagina's snel verwijderen.

Klik met de rechtermuisknop op een pagina in het deelvenster Paginaweergave en kies Verwijderen in het menu dat wordt weergegeven.