Pagina's invoegen van de Fiery-server, uw computer of een scanner

U kunt pagina's uit een taak op de Fiery-server of van uw computer invoegen. In Fiery JobMaster kunt u afbeeldingsbestanden invoegen of pagina's van een scanner invoegen.

1. Klik op Acties > PDF- of PS-bestand invoegen of klik op Acties > Servertaak invoegen. In Fiery JobMaster kunt u in het menu Invoegen boven in het deelvenster Paginaweergave de optie Afbeeldingsbestanden invoegen of Invoegen vanaf scanner selecteren.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Blader naar de locatie van het bestand en klik op Openen.

• Voor een servertaak klikt u in de lijst op het bestand en vervolgens op OK.

3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Geef in het dialoogvenster Pagina's invoegen naast Invoegen op waar de nieuwe pagina's moeten worden ingevoegd: Bij begin van taak, Na einde van taak, Na pagina of Voor pagina en klik op Invoegen.

• Als u bepaalde pagina's wilt invoegen, sleept u deze naar het deelvenster Paginaweergave en zet u deze in de gewenste volgorde.