Fiery JobFlow Help v2.7

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Pages-instellingen

Gebruik de module Pages om een taak in meerdere taken te splitsen of pagina's uit een taak op te halen in een Fiery JobFlow-workflow. De gesplitste taak of opgehaalde pagina's worden in dezelfde workflow voortgezet. Master Variables worden ondersteund voor alle instellingen in de module Pages.

De module Pages heeft de volgende instellingen:

• Taak splitsen: Geef op waar een taak moet worden gesplitst om meerdere taken in een workflow aan te maken. Fiery JobFlow geeft automatisch gesplitste taken een naam met de bestandsnaam en het paginabereik.
    • Na elke 'n' pagina's: Geef het aantal pagina's op waarna een taak moet worden gesplitst. U kunt bijvoorbeeld een taak met 100 pagina's splitsen in 10 afzonderlijke taken. Wanneer u klikt op Variabelen wijzigen, kunt u het aantal opgeven waarna een taak moet worden gesplitst.
    • Op bladwijzerniveau: Geef op of u de taak wilt splitsen op PDF-bladwijzerniveau. U kunt het bladwijzerniveau opgeven door te klikken op Variabelen wijzigen.
    • Na paginanummer: Geef de pagina's op waarna de taak moet worden gesplitst. U kunt een taak op specifieke pagina's en een specifiek paginabereik splitsen door te klikken op Variabelen wijzigen.
  • Pagina's uitpakken: Geef de pagina's op die u in een taak wilt behouden of uit een taak wilt verwijderen.
    • Pagina's behouden: Geef pagina's of een paginabereik op in een taak om voort te zetten in de workflow. Niet opgegeven pagina's blijven niet behouden in de taak. U kunt het paginanummer en paginabereik om te behouden opgeven door te klikken op Variabelen wijzigen.
    • Pagina's verwijderen: Geef pagina's op die u uit een taak wilt verwijderen. Pagina's die niet zijn opgegeven, worden voortgezet in de workflow. U kunt het paginanummer en paginabereik om te verwijderen opgeven door te klikken op Variabelen wijzigen.