Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Modules dupliceren

U kunt modules in een workflow dupliceren. Zo kunt u tijd besparen wanneer u weet u dat u steeds dezelfde instellingen gaat gebruiken.

1. Klik op het tabblad Workflows.
  2. Open een workflow.
  3. Klik in het deelvenster van de module die u wilt dupliceren.
  4. Klik op het pictogram Duplicaat.
Opmerking: Niet alle modules kunnen worden gedupliceerd. Het pictogram Duplicaat wordt niet weergegeven als de module niet kan worden gedupliceerd.