Fiery JobFlow Help v2.4

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Workflows exporteren en importeren

U kunt Fiery JobFlow-workflows exporteren en importeren voor gebruik met een andere Fiery JobFlow-server.

Een workflow wordt geëxporteerd en geïmporteerd als een gecomprimeerde map (zip-bestand), dat alle benodigde hulpbronnen bevat voor het afdrukken van de taak. U kunt een enkele workflow of meerdere workflows exporteren of importeren in één bewerking.
  1. Als u een enkele workflow wilt exporteren, selecteer u op het tabblad Workflows het selectievakje voor een workflow of plaatst u de cursor op de rij van de workflow en klikt u op het pictogram Workflow exporteren. De workflow wordt als gecomprimeerde map gedownload. De gecomprimeerde map, met dezelfde naam als de workflow, wordt opgeslagen in de map Downloads. Vervolgens kunt u de map openen of de locatie waar deze is gedownload bekijken.
  2. Als u meerdere workflows wilt exporteren, selecteert u de selectievakjes voor de workflows en klikt u op het pictogram Workflows exporteren op de veldnamenrij. De workflows worden gedownload als gecomprimeerde mappen.
    Opmerking: Als in een workflow de instelling Connect Packages is geselecteerd in de module Connect, wordt het Connect Package niet geëxporteerd.
  3. Als u een of meer workflows wilt importeren, klikt u op het pictogram Workflows importeren op de veldnamenrij.
  4. Blader naar de locatie waar de gecomprimeerde workflowmap zich bevindt, selecteer het bestand, en klik op Openen.

Als de workflow die u importeert een bron bevat die dezelfde naam heeft als een bestaande bron, wordt u gevraagd of u de bron op de Fiery JobFlow-server wilt vervangen, het importeren wilt annuleren of wilt doorgaan.

Als u Doorgaan kiest, wordt de workflow geïmporteerd, maar worden de hulpbronnen niet vervangen.

Als de workflow die u importeert dezelfde naam heeft als een bestaande workflow, wordt de naam van de geïmporteerde workflow gewijzigd in Kopie van <naam workflow>.