Fiery JobFlow Help v2.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Regels toevoegen aan workflows

U kunt regels toevoegen aan de modules in een workflow.

Voor elke module behalve Output (Uitvoer) kunt u een actie instellen al naar gelang de module slaagt of mislukt.

De mogelijke regels zijn:

• E-mail verzenden: selecteer gebruikers.
  • Taak archiveren: kies een locatie.
  • Taak kopiëren: kies een workflow waarnaar u de taken wilt kopiëren. U hebt de keuze uit Convert (Converteren), Impose (Impositie), Image Enhance (Beeldverbetering) en Fiery Preflight.
  • Taak verplaatsen: kies een workflow waarnaar u de taken wilt verplaatsen. U hebt de keuze uit Convert (Converteren), Impose (Impositie), Image Enhance (Beeldverbetering) en Fiery Preflight.

De actie Taak verplaatsen is alleen beschikbaar voor taken waarvoor de module Correct of Preflight is mislukt met een Enfocus PitStop Preflight-profiel of actielijst.