Fiery JobExpert Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

JobExpert aan een virtuele printer toevoegen

U kunt JobExpert toepassen op nieuwe virtuele printers in Command WorkStation.

Alleen Beheerders kunnen nieuwe virtuele printers aanmaken.
  1. Klik op Server > Apparaatcentrum.
  2. Klik op Virtuele printers in het gedeelte Workflows in Apparaatcentrum.
  3. Klik op Nieuw.
  4. Selecteer JobExpert in het venster Nieuwe virtuele printer.
  5. Kies uit een van de volgende regels:
    • Alle categorieën
    • Kleurbeheer
    • Beeldkwaliteit
    • VDP
  6. Klik op OK.

Wanneer een PDF taak via een virtuele printer wordt geïmporteerd in Command WorkStation, wordt de taak verzonden naar de geselecteerde Taakactie en zal JobExpert de aanbevolen instellingen toepassen.