Fiery JobExpert Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobExpert-rapport bekijken

U kunt een overzicht bekijken van de wijzigingen die in een taak zijn aangebracht door JobExpert in Command WorkStation.

1. Selecteer een JobExpert-taak in de lijst Geblokkeerd in Taakcentrum.
  2. Kies een van de volgende manieren om het JobExpert-rapport te openen:
    • Klik met de rechtermuisknop op de taak en selecteer Bekijk JobExpert-rapport.
    • Navigeer naar het deelvenster Taakoverzicht in Command WorkStation en klik op Rapport bekijken.