Fiery JobExpert Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

JobExpert toevoegen aan Fiery Hot Folders

U kunt JobExpert toepassen op nieuwe overdrachtmappen in Fiery Hot Folders.

U moet verbinding maken met een Fiery server die Fiery JobExpert ondersteunt.
Opmerking: Raadpleeg Help van Fiery Hot Folders voor meer informatie over Fiery Hot Folders.
  1. De Fiery Hot Folders Console openen.
  2. Klik op Nieuw.
  3. Selecteer JobExpert in het venster Instellingen voor overdrachtmappen.
  4. Kies uit een van de volgende regels:
    • Alle categorieën
    • Kleurbeheer
    • Beeldkwaliteit
    • VDP
  5. Klik op OK.

Wanneer een taak wordt geïmporteerd via Fiery Hot Folders, zal JobExpert de aanbevolen instellingen toepassen.