Fiery JobExpert Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobExpert-regels

Met JobExpert kunt u kiezen uit een lijst met vooraf gedefinieerde regels.

Kies uit de volgende opties:

Alle categorieën

JobExpert kiest de beste instellingen voor taakeigenschappen op basis van de inhoud van de taak.

Kleurbeheer

JobExpert kiest de beste kleurinstellingen op basis van de inhoud van de taak.

Nadat de taak is geanalyseerd door JobExpert, kunt u de toegepaste instellingen controleren door het tabblad Kleur in Taakeigenschappen te openen. Indien nodig zal JobExpert ook Adobe PDF Print Engine in de taak inschakelen.

Afdrukkwaliteit

JobExpert kiest de beste instellingen voor beeldkwaliteit op basis van de inhoud van de taak.

Nadat de taak is geanalyseerd door JobExpert, kunt u de toegepaste instellingen controleren door het tabblad Afbeelding in Taakeigenschappen te openen.

VDP

JobExpert kiest de beste instellingen in Taakeigenschappen voor PDF-taken die variabele gegevens bevatten. Als PDF/X-objecten worden gedetecteerd in de taak, zal JobExpert ook de PDF Print Engine inschakelen.