Fiery JobExpert Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Pas JobExpert toe in het Taakcentrum

U kunt JobExpert toepassen op een bestaande taak in Taakcentrum.

1. Klik met de rechtermuisknop op een taak in de lijst Geblokkeerd.
  2. Selecteer JobExpert Toepassen en kies een van de volgende regels:
    • Alle categorieën
    • Kleurbeheer
    • Beeldkwaliteit
    • VDP
    Een voortgangsbalk toont de voortgang van JobExpert in de kolom Taakstatus. Als de JobExpert-kolom aan Taakcentrum wordt toegevoegd, wordt het bericht Analyseren weergegeven.
    Opmerking: Met JobExpert kunt u meerdere taken tegelijk verwerken.
U kunt JobExpert in uitvoering op een van de volgende manieren annuleren:
  • Klik op de X in de voortgangsbalk.
  • Klik met de rechtermuisknop op de taak en kies Annuleer JobExpert.