Fiery VUE

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Pagina’s invoegen

U kunt pagina’s uit andere documenten invoegen op elke gewenste plaats in het document.

U kunt de volgorde van de documenten wijzigen en de volgorde van afzonderlijke pagina’s binnen elk document. De gecombineerde documenten worden in Fiery VUE behandeld als een enkel document.

Als Fiery VUE wordt uitgevoerd, kunt u bestanden importeren (en desgewenst het momenteel geopende bestand opslaan als een sessie) door de bestanden vanuit Windows Verkenner naar de Fiery VUE-toepassing te slepen. U kunt bestanden toevoegen in de weergavemodus Afgewerkt of Miniatuurweergaven. Aan het einde van de Fiery VUE-sessie worden de bestanden automatisch toegevoegd.