Fiery VUE

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Werkruimte van Fiery VUE

In het hoofdvenster hebt u toegang tot veelgebruikte functies. U kunt de weergave van het hoofdvenster aanpassen door deelvensters en wachtrijen in of uit te klappen.

Het hoofdvenster van Fiery VUE bevat de volgende onderdelen:

• Hoofdmenu’s: deze menu’s bevatten de nodige opdrachten om documenten voor te bereiden en af te drukken.

• Deelvenster Pagina’s: hier worden pagina’s of paginaminiaturen weergegeven in een lijst, gescheiden door de bestandsnaam als koptekst. Het deelvenster Pagina’s is alleen beschikbaar in Afgewerkte weergave.

• Deelvenster Afdrukvoorbeeld: hier worden de huidige pagina’s in het document weergegeven.

• Deelvenster Gereedschappen: hier wordt de geselecteerde printer weergegeven, samen met de bijbehorende afdruk- en afwerkingsopties.

• Deelvenster Navigatie: hier worden de navigatieknoppen Eerste pagina, Vorige pagina, Volgende pagina en Laatste paginaweergegeven. Het deelvenster Navigatie is alleen beschikbaar in Afgewerkte weergave. Wanneer het deelvenster Navigatie is uitgeklapt, worden relevante gegevens over het geselecteerde document weergegeven, zoals: documentnaam, documenttype en de datum waarop het document voor het laatst is bewerkt.

• Statusbalk: deze bevat knoppen voor het Aanpassen van de weergave om te schakelen tussen Afgewerkte weergave () en Miniatuurweergave (), de knoppen Aanpassen aan venster () om de documentpagina’s aan te passen zodat ze binnen het deelvenster Afdrukvoorbeeld passen en het zoomgereedschap. Ook wordt hier de verbonden printer weergegeven.

• Afdrukbereik: klik op de knop Afdrukbereik om te schakelen tussen het afdrukken van alle documenten () of alleen de geselecteerde documenten ().