Fiery VUE

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Documenten toevoegen in Fiery VUE

Nadat Fiery VUE als autonome toepassing of vanuit een Microsoft Office-toepassing is gestart, kunt u documenten importeren en afdruk- en afwerkingsopties toepassen voor de geselecteerde printer.

De ondersteunde bestandstypen die u kunt importeren, zijn .doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .ps, .xls en .xlsx.

U kunt op een van de volgende manieren documenten toevoegen in Fiery VUE:
  • Klik op de knop Bestand(en) toevoegen in het deelvenster Afdrukvoorbeeld om het dialoogvenster Bestanden toevoegen te openen, selecteer het document en klik vervolgens op Openen.

• Klik op Bestand > Bestand toevoegen om het dialoogvenster Bestanden toevoegen te openen, selecteer het document en klik vervolgens op Openen.

• Sleep bestanden vanaf het Windows-bureaublad of vanuit het venster Windows Verkenner naar een geopende Fiery VUE-sessie.