Fiery VUE

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Over Fiery VUE

Fiery VUE is een publicatietoepassing die gebruikers een driedimensionale visuele werkruimte biedt om documenten voor te bereiden en af te drukken op een Fiery-printer.

Fiery VUE is een clienttoepassing voor Windows-clientcomputers waarmee afdrukgegevens naar een Fiery-printer worden verzonden. De afdrukgegevens worden versleuteld en beveiligd, en kunnen alleen worden afgedrukt op een geautoriseerde printer.

De workflows zijn voor een specifieke printer die door de gebruiker is geselecteerd en alleen de afdruk- en afwerkingsopties die geldig zijn voor die printer zijn beschikbaar.

De Fiery VUE-toepassing werkt onder de volgende Windows-besturingssystemen in 32-bits en 64-bits versies:

• Windows 7
  • Windows 8.1
  • Windows 10
  • Windows Server 2012
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2016
Opmerking:

Fiery VUE ondersteunt Microsoft Office 2010/2013/2016/2019.

Fiery VUE ondersteunt de volgende systeemeigen bestandstypen:

• Adobe Acrobat (.pdf)

Opmerking: Adobe Acrobat-bestanden met JBIG2-compressie worden niet ondersteund.
  • Microsoft Excel 2010 (14.0 of hoger), 2013 (15.0 of hoger), 2016, 2019 (.xls en .xlsx)
  • Microsoft Word 2010 (14.0 of hoger), 2013 (15.0 of hoger), 2016, 2019 (.doc en .docx)
  • Microsoft PowerPoint 2010 (14.0 of hoger), 2013 (15.0 of hoger), 2016, 2019 (.ppt en .pptx)
  • PostScript (alleen vanuit ondersteunde toepassingen) (.ps)