Fiery Ticker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Ticker configureren

De Fiery Ticker-instellingen bepalen de weergave en het gedrag van Fiery Ticker.

1. Schakel naar de statusbalk als deze nog niet wordt weergegeven.
  2. Houd de muisaanwijzer boven het pictogram >> links op de statusbalk en klik op Fiery Ticker-instellingen.
  3. Hier kunt u de volgende instellingen opgeven:
    • Overgaan naar volledig scherm na: hiermee wordt automatisch naar de volledige schermweergave geschakeld nadat de Fiery-server gedurende de opgegeven tijdsperiode niet actief is geweest. Deze instelling is standaard ingeschakeld, net als de standaardperiode van inactiviteit van twee minuten.

• Lade- en tonerniveaus weergeven: hiermee stelt u in hoe de papierlade- en tonerniveaus worden weergegeven in de volledige schermweergave. Als u deze optie selecteert, worden de papierlade- en tonerniveaus altijd weergegeven. Als u deze optie niet selecteert, worden de papierlade- en tonerniveaus weergegeven wanneer deze niveaus laag zijn. (Gebruik de instellingen bij Waarschuwingen om de waarden op te geven waarbij de niveaus worden weergegeven.)

De papierlade- en tonerniveaus worden alleen in de statusbalk weergegeven wanneer de niveaus laag zijn.

• Maximum van afdrukmeter: hiermee stelt u de maximale afdruksnelheid (in pagina’s per minuut of ppm) in op de afdrukmeter die wordt getoond in de volledige schermweergave. Selecteer Auto om de ingestelde maximale afdruksnelheid op de Fiery-server te gebruiken.

• Taal: hiermee stelt u de taal in voor de Fiery Ticker-interface. Selecteer Auto om de taalinstelling van de Fiery-server te gebruiken.

• Thema: hiermee stelt u het kleurschema van de statusbalk in.

• Waarschuwing weergeven bij ladeniveaus lager dan: hiermee stelt u een waarschuwingsniveau voor papierladen in. In Fiery Ticker wordt een waarschuwing weergegeven als het papierladeniveau lager wordt dan deze waarde. Als u de waarschuwing wilt uitschakelen, verplaatst u de schuifregelaar geheel naar links.

In de volledige schermweergave wordt de waarschuwing weergegeven als een pictogram naast het betreffende ladeniveau.

• Waarschuwing weergeven bij tonerniveaus lager dan: hiermee stelt u een waarschuwingsniveau voor toner in. In Fiery Ticker wordt een waarschuwing weergegeven als het tonerniveau lager wordt dan deze waarde. Als u de waarschuwing wilt uitschakelen, verplaatst u de schuifregelaar geheel naar links.

In de volledige schermweergave wordt de waarschuwing weergegeven als een pictogram naast het betreffende tonerniveau.

Opmerking: In de Fiery-server worden statusberichten over lage tonerniveaus boven in het scherm weergegeven, onafhankelijk van Fiery Ticker. Deze instelling heeft geen invloed op statusberichten van de Fiery-server.
    • Geluid afspelen bij fout: hiermee wordt in Fiery Ticker een waarschuwingsgeluid afgespeeld als een fout optreedt (in aanvulling op het tonen van een foutweergave).