Fiery Ticker

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Snelkoppelingen van Fiery Ticker gebruiken

Het snelmenu van Fiery Ticker bevat opdrachten van Fiery Ticker, snelkoppelingen naar Fiery-toepassingen, waaronder Fiery-opmerkingen, en opdrachten voor taken op de Fiery-server. Wanneer u een Fiery-toepassing installeert, kunt u een snelkoppeling naar de toepassing toevoegen in Fiery Ticker.

Houd de muisaanwijzer boven het pictogram >> links in de statusbalk om het snelmenu te openen.