Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Scanbestanden ophalen uit een postvak

In het tabblad Uit postvak worden alle scanbestanden weergegeven in een opgegeven postvak op de geselecteerde Fiery Server en kunt u deze ophalen.

1. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor dat postvak in om het te openen. (De gebruikersnaam is gelijk aan de naam van het postvak.)
  2. Selecteer het gewenste scanbestand.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik vanuit Fiery Remote Scan op Opslaan als om het dialoogvenster Opslaan als te openen en geef de bestandsnaam, de bestandsindeling en de opslaglocatie van het scanbestand op.

• Klik vanuit de TWAIN-invoegtoepassing voor Fiery Remote Scan op Scannen om het scanbestand te openen in de hosttoepassing.

4. Vanuit de toepassing Fiery Remote Scan klikt u op Verwijderen om het geselecteerde scanbestand uit het postvak te verwijderen. (Verwijderen is niet beschikbaar voor de TWAIN-invoegtoepassing voor Fiery Remote Scan.)
    Opmerking: Wanneer u gescande bestanden uit een toegewezen map verwijdert, worden deze ook verwijderd uit het overeenkomstige postvak.