FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meetpagina's afdrukken

Meetpagina's bevatten vlakken in verschillende kleuren die u met een instrument meet. U kunt metingen ook vanuit een bestand laden.

1. Als u de pagina meet nadat u deze hebt afgedrukt, moet u het meetinstrument op uw computer aansluiten.
  2. Selecteer Geen (opslaan als pdf) om de pagina op te slaan om af te drukken, of selecteer een Fiery server of Fiery XF Server om verbinding mee te maken, druk de pagina af en klik op Volgende.
  3. Een of meer van de volgende opties zijn beschikbaar voor de opmaak van de vlakpagina. Selecteer de instellingen die voor uw taak geschikt zijn:
    • Instrument: als u pagina's wilt meten, selecteert u het meetinstrument, of als u metingen uit een bestand wilt laden, selecteert u Metingen laden en selecteert u het bestand.

Klik eventueel op Instellingen om opties voor het instrument in te stellen.

• Meten: selecteer het type meting, of als u een vlakopmaak uit een bestand wilt importeren, selecteert u Importeren en selecteert u het bestand.

• Vlakopmaak: de opmaak is van invloed op het aantal, de kleuren en de volgorde van de vlakken. Er zijn verschillende opmaken beschikbaar, afhankelijk van het type meting.

Minder vlakken zijn sneller in het gebruik, maar meer vlakken bieden resultaten van hogere kwaliteit. Voor profilering raden wij ten minste 928 vlakken aan, en voor een profiel van hoge kwaliteit raden we 1485 vlakken aan.

Gesorteerde vlakken worden op de pagina afgedrukt in de volgorde van hun tint- en verzadigingsniveaus. Willekeurige vlakken worden in willekeurige volgorde op de pagina afgedrukt, zodat verschillen in dichtheid op diverse gedeelten van de pagina worden gecompenseerd. Voor kalibratie raden wij 51 willekeurige vlakken aan. (Voor kalibratie met bepaalde meetinstrumenten is dit de enige ondersteunde vlakopmaak.)

• Diagramgrootte: selecteer Officiële opmaak om de G7 Verifier-, P2P51- en P2P25Xa-diagrammen af te drukken vanaf IDEAlliance in hun officiële opmaak voor de ondersteunde meetinstrumenten. Deze instelling is alleen beschikbaar wanneer de modus Meten is ingesteld op Verificatie.
    • Papierformaat: selecteer een papierformaat om de meetpagina op af te drukken of klik op Aangepast en geef een aangepast paginaformaat op.

4. Als u verbinding hebt gemaakt met een Fiery server of Fiery XF Server, klikt u op Afdrukken om de meetpagina af te drukken. Hebt u dat niet gedaan, klik dan op Opslaan om het pdf-bestand op te slaan.

Voordat u een meetpagina afdrukt, kunt u afdrukopties en andere opdrachtinstellingen instellen om de pagina af te drukken. Zorg dat u geen kleurbeheerinstellingen wijzigt.

5. Als u een pdf-bestand hebt opgeslagen, drukt dit dan af en klik vervolgens op Meten.