FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Het instrument kalibreren

Voor betrouwbare metingen moet u eerst het meetinstrument kalibreren. Als de kalibratie mislukt, kunt u niet doorgaan met de meting.

1. Volg de instructies op het scherm en klik op Volgende.
    Opmerking: Met de EFI ES-2000 of EFI ES-1000 spectrofotometer moeten het witte vak op de kalibratiesteun en de opening van het instrument beide schoon zijn. Met de EFI ES-2000 moet het deksel van het witte vak geopend zijn.
  2. Als u het instrument niet kunt kalibreren, klikt u op Annuleren.