FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met de i1iO3

De i1iO3 verplaatst de ES-3000 automatisch boven elke rij vlakken om deze te meten. In de afbeelding op het scherm wordt elke rij gemarkeerd terwijl deze wordt gemeten.

Voordat u vlakpagina’s gaat meten, moet u de ES-3000 die is aangesloten op de i1iO3 kalibreren. De ES-3000 wordt gekalibreerd op het witte vak van de i1iO3. De kalibratie kan mislukken als het witte vak is bedekt of niet schoon is.

Wanneer u de i1iO3 selecteert als uw meetmethode, kunt u de vlakgrootte instellen op een van de beschikbare grootten: Normaal (standaardinstelling), Gemiddeld en Groot. De meetmethode is gelijk voor alle vlakken, ongeacht de vlakgrootte.

Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen controleren.

1. Plaats de eerste vlakpagina op de i1iO3 en klik vervolgens op Volgende.

Plaats de pagina met de bovenrand het dichtst bij de arm van de i1iO3.

2. Plaats het dradenkruis boven het vlak dat is gemarkeerd met A en druk op de knop op de ES-3000, zoals de instructies op het scherm aangeven. Herhaal dit voor de vlakken die zijn gemarkeerd met B en C.

De afbeelding op het scherm helpt u de vlakken A, B en C te vinden.

3. Klik op Volgende.
  4. Wanneer de i1iO3 klaar is met het meten van de pagina, klikt u op Volgende.
  5. Meet de resterende vlakpagina's (indien aanwezig) op dezelfde wijze, beginnend met het plaatsen van de pagina en het registreren van vlakken A, B en C.
  6. Nadat u de laatste pagina hebt gemeten, klikt u op Volgende.