FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met i1iO 2 of i1iO

De i1iO 2/i1iO verplaatst de ES-2000/ES-1000 automatisch boven elke rij vlakken om deze te meten. In de afbeelding op het scherm wordt elke rij gemarkeerd terwijl deze wordt gemeten.

Voordat u vlakpagina’s gaat meten, moet u de ES-2000 of ES-1000 die is aangesloten op de i1iO 2of i1iO kalibreren. De ES-2000/ES-1000 wordt gekalibreerd op het witte vak van de i1iO 2/i1iO. De kalibratie kan mislukken als het witte vak is bedekt of niet schoon is.

Wanneer u de i1iO 2 of i1iO selecteert als uw meetmethode, kunt u de vlakgrootte instellen op een van de beschikbare grootten: Normaal (standaardinstelling), Gemiddeld en Groot. De meetmethode is gelijk voor alle vlakken, ongeacht de vlakgrootte.

Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen controleren.

1. Plaats de eerste vlakpagina op de i1iO 2/i1iO en klik op Volgende.

Plaats de pagina met de bovenrand het dichtst bij de arm van de i1iO 2/i1iO.

2. Volg de instructies op het scherm, plaats de kruiscursor boven het vlak dat is gemarkeerd met A en druk op de knop op de ES-2000/ES-1000. Herhaal dit voor de vlakken die zijn gemarkeerd met B en C.

De afbeelding op het scherm helpt u de vlakken A, B en C te vinden.

3. Klik op Volgende.
  4. Wanneer de i1iO 2/i1iO klaar is met het meten van de pagina, klikt u op Volgende.
  5. Meet de resterende vlakpagina's (indien aanwezig) op dezelfde wijze, beginnend met het plaatsen van de pagina en het registreren van vlakken A, B en C.
  6. Nadat u de laatste pagina hebt gemeten, klikt u op Volgende.