FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met de ES-6000

De ES-6000-spectrofotometer is een met XRGA compatibel instrument dat automatisch pagina's kan lezen en via een lokaal netwerk verbinding met uw computer kan maken.

Voordat u pagina's gaat meten, moet u ervoor zorgen dat de ES-6000 en uw computer allebei verbinding hebben met hetzelfde subnet van uw LAN. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u dit niet zeker weet.

De ES-6000 is vergelijkbaar met de x-Rite i1 iSis, maar de ES-6000 wordt met uw computer verbonden via een LAN in plaats van via een USB-verbinding. De ES-6000 kan worden gebruikt om pagina's te meten voor meerdere computers in het netwerk. Dankzij een unieke id die op de pagina wordt afgedrukt, kan de ES-6000 metingen naar de juiste computer verzenden.

Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen desgewenst controleren.

1. Druk op de knop op het instrument voordat u de vlakpagina invoegt.
  2. Wanneer het licht begint te knipperen, plaatst u de eerste meetpagina in het instrument in de richting die op de pagina wordt aangegeven.
  3. Ga op dezelfde wijze door met het meten van de resterende meetpagina's (indien aanwezig) totdat u alle pagina's hebt gemeten.
  4. Nadat de laatste pagina is gemeten, klikt u op Volgende.