FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met de FD-9

De meting met de Konica Minolta FD-9 vindt automatisch plaats. Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen desgewenst controleren.

Voordat u pagina's gaat meten, moet u de FD-9 op uw computer aansluiten en de FD-9 inschakelen. Raadpleeg de begeleidende documentatie bij de FD-9 voor meer informatie.

1. Stel de papiergeleiders op het instrument in op de breedte van de meetpagina.
  2. Plaats de invoerrand van de pagina in de FD-9 tot de pagina naar binnen wordt getrokken. Als het FD-9 instrument is verbonden met de optionele papierinvoereenheid, selecteert u OK op het instrument om de meting te starten.
  3. Ga op dezelfde wijze door met het meten van de resterende meetpagina's (indien aanwezig) totdat u alle pagina's hebt gemeten.
  4. Nadat de laatste pagina is gemeten, klikt u op Volgende.