FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een strip opnieuw meten

Met handmeetinstrumenten kunt u een strip opnieuw meten. De vergrote weergave op het scherm toont de geselecteerde strip en de aangrenzende strip.

1. Klik in de vlakopmaak op het scherm op de strip die u opnieuw wilt meten.
  2. Klik in de vergrote weergave op het getal of de letter van de strip die u wilt meten.
  3. Meet de strip als hiervoor wanneer u daarom wordt gevraagd.
  4. Klik op Volgende om naar de volgende pagina te gaan of ga door met de procedure.