FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met Spectro LFP

De Barbieri Spectro LFP plaatst de pagina automatisch onder zijn meetopening en verplaatst de pagina om elke rij met vlakken te meten. In de afbeelding op het scherm wordt elke rij gemarkeerd terwijl deze wordt gemeten.

• Sluit de Spectro LFP op de computer aan en zet de Spectro LFP aan.
  • Kalibreer de Spectro LFP.
  • Raadpleeg de bijgeleverde documentatie van de Spectro LFP voor meer informatie over het instrument.

Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen controleren.

1. Plaats de eerste vlakpagina op de staalhouder, plaats de staalhouder in de Spectro LFP en klik op Volgende.

Plaats de pagina zoals op het scherm wordt getoond.

2. Volg de instructies op het scherm, plaats het dradenkruis op het vlak dat is gemarkeerd met A en klik op Volgende of druk op de Enter-toets. Herhaal dit voor de vlakken die zijn gemarkeerd met B en C.

De afbeelding op het scherm helpt u de vlakken A, B en C te vinden.

3. Klik op Volgende.
  4. Wanneer de Spectro LFP klaar is met het meten van de pagina, klikt u op Volgende.
  5. Meet de resterende vlakpagina’s (indien aanwezig) op dezelfde wijze, beginnend met het plaatsen van de pagina en het registreren van vlakken A, B en C.
  6. Nadat u de laatste pagina hebt gemeten, klikt u op Volgende.