FieryMeasure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met de ES-6000

De ES-6000-spectrofotometer is een met XRGA compatibel instrument dat automatisch pagina's kan lezen en via een lokaal netwerk verbinding met uw computer kan maken.

Voordat u pagina's gaat meten, moet u ervoor zorgen dat de ES-6000 en uw computer allebei verbinding hebben met hetzelfde subnet van uw lokale netwerk. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u dit niet zeker weet.

De ES-6000 is vergelijkbaar met de x-Rite i1 iSis, maar de ES-6000 wordt via een lokaal netwerk verbonden op uw computer in plaats van via een USB-verbinding. De ES-6000 kan worden gebruikt om pagina's te meten voor meerdere computers in het netwerk. Dankzij een unieke id die op de pagina wordt afgedrukt, kan de ES-6000 metingen naar de juiste computer verzenden.

Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen desgewenst controleren.

1. Plaats de eerste meetpagina in het instrument in de richting die op de pagina staat aangegeven en druk op de knop.
  2. Ga op dezelfde wijze door met het meten van de resterende meetpagina's (indien aanwezig) totdat u alle pagina's hebt gemeten.
  3. Nadat de laatste pagina is gemeten, klikt u op Volgende.