FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meten met ES-5000

De ES-5000 spectrofotometer is een XRGA-compatibel instrument dat pagina’s automatisch kan lezen en verbinding kan maken met uw computer via een lokaal netwerk.

Voordat u pagina’s gaat meten, moet u ervoor zorgen dat de ES-5000 en uw computer beide op hetzelfde subnet van uw lokale netwerk zijn aangesloten. Neem contact op met uw netwerkbeheerder als u dit niet zeker weet.

De ES-5000 is vergelijkbaar met de X-Rite i1 iSis, met dit verschil dat de ES-5000 met uw computer wordt verbonden via een lokaal netwerk in plaats van via USB. U kunt de ES-5000 gebruiken om pagina’s te meten voor meerdere computers in het netwerk. Een unieke id die op de pagina wordt afgedrukt stelt de ES-5000 in staat de metingen naar de juiste computer te verzenden.

Wanneer u met succes een pagina hebt gemeten, kunt u de metingen desgewenst controleren.

1. Plaats de eerste meetpagina in het instrument in de richting die op de pagina wordt aangegeven en druk op de knop.
  2. Ga op dezelfde wijze door met het meten van de resterende meetpagina’s (indien aanwezig) totdat u alle pagina’s hebt gemeten.
  3. Nadat de laatste pagina is gemeten, klikt u op Volgende.