FieryMeasure Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meetpagina’s afdrukken

Meetpagina’s bevatten vlakken van verschillende kleuren die u meet met een instrument. U kunt ook meetwaarden uit een bestand laden.

1. Als u de pagina gaat meten na het afdrukken, sluit u het meetinstrument op uw computer aan.
  2. Sommige of alle hieronder beschreven functies kunnen beschikbaar zijn. Selecteer de geschikte instellingen voor uw taak:
    • Selecteer Geen (opslaan als PDF) om de pagina op te slaan voor afdrukken of selecteer de Fiery Server waarmee verbinding moet worden gemaakt om de pagina af te drukken.

• Instrument: selecteer het meetinstrument om pagina’s te meten of selecteer Metingen laden en selecteer het bestand als u meetwaarden vanuit een bestand wilt laden.

U kunt desgewenst op Instellingen klikken om opties in te stellen voor het instrument.

• Meten: selecteer het type meting of selecteer Importeren en selecteer het bestand als u een vlakopmaak wilt importeren uit een bestand.

• Vlakopmaak : de opmaak beïnvloedt het aantal, de kleuren en de volgorde van de vlakken. Er zijn verschillende opmaken beschikbaar afhankelijk van het type meting.

Minder vlakken zijn sneller in het gebruik, maar meer vlakken bieden resultaten van hogere kwaliteit.

Gesorteerde vlakken worden op de pagina afgedrukt in de volgorde van hun tint- en verzadigingsniveaus. Willekeurige vlakken worden in willekeurige volgorde op de pagina afgedrukt, zodat verschillen in dichtheid op diverse gedeelten van de pagina worden gecompenseerd.

• Papierformaat: selecteer een papierformaat voor het afdrukken van de meetpagina of klik op Aangepast en geef een aangepast paginaformaat op.

3. Klik op Volgende om het PDF-bestand op te slaan of, als u met een Fiery Server bent verbonden, om de meetpagina af te drukken.

Voordat u een meetpagina afdrukt, kunt u afdrukopties instellen en andere instellingen om de pagina naar de Fiery Server te sturen. Zorg dat u geen kleurbeheerinstellingen wijzigt.

4. Als u een PDF-bestand hebt opgeslagen, drukt u dit af en klikt u vervolgens op Meten.