De naam van een overdrachtmap wijzigen

Wanneer u de naam van een overdrachtmap wijzigt, moet u de overdrachtmap eerst deactiveren zodat deze offline wordt. Zo voorkomt u dat een overdrachtmap wordt gewijzigd die in gebruik is. (Overdrachtmappen kunnen worden gedeeld op een netwerk). Vervolgens kunt u de naam van de overdrachtmap wijzigen via de Fiery Hot Folders Console.

Belangrijk: Gebruik altijd de Fiery Hot Folders Console om de naam van een overdrachtmap wijzigen, dus niet de naamwijzigingsfuncties van Windows of Mac OS. Als u in Windows probeert de naam van een overdrachtmap te wijzigen, krijgt u een foutmelding waarin u wordt gevraagd de Fiery Hot Folders Console te gebruiken. Als u in Mac OS probeert de naam van een overdrachtmap te wijzigen, treedt geen fout op, maar wordt de overdrachtmap ongeldig.
  1. Selecteer in de Fiery Hot Folders Console de overdrachtmap waarvan u de naam wilt wijzigen en klik op Deactiveren in de taakbalk.
  2. Dubbelklik op de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders Console.
  3. Typ de nieuwe naam in het veld Mapnaam.