Fiery Preflight Pro

U kunt de Fiery Preflight Pro-functie gebruiken om PDF- en PDF/VT-taken te controleren. Preflight Pro controleert PDF- en PDF/VT-taken om te controleren of deze voldoet aan een reeks standaarden die zijn gedefinieerd in een geselecteerde voorkeuze.

Preflight Pro is alleen beschikbaar in op Windows-gebaseerde Fiery-servers met Fiery-systeemsoftware FS500 Pro en hoger. Preflight Pro wordt alleen ingeschakeld als het Fiery Graphic Arts Pro Package is geactiveerd op de Fiery server.

De controles uitgevoerd door Preflight Pro zijn gebaseerd op de instellingen die zijn gedefinieerd in een geselecteerde voorkeuze. Voorkeuzen kunnen worden toegepast op in de wachtrij geplaatste en verwerkte taken. Preflight Pro genereert een rapport om de fouten en waarschuwingen in PDF- en PDF/VT-taken vast te leggen als de taken afwijken van de standaardwaarden die zijn gedefinieerd in de voorkeuze.

Preflight Pro genereert een rapport om de fouten en waarschuwingen in PDF- en PDF/VT-taken vast te leggen als de taken afwijken van de standaardwaarden die zijn gedefinieerd in de voorkeuze.

Opmerking: Preflight Pro is alleen van toepassing op PDF- en PDF/VT-taken. Preflight voor alle niet-PDF-bestandstypen wordt uitgevoerd met de functie Preflight.

Om Preflight Pro te kunnen openen, moet u zich als beheerder of operator aanmelden bij Command WorkStation. Klik met de rechtermuisknop op een in de wachtrij geplaatste of verwerkte PDF- of PDF/VT-taak in het Taakcentrum van Command WorkStation en selecteer Preflight Pro. U kunt ook Preflight uitvoeren voor taken die zijn verzonden vanaf Fiery Hot Folders of virtuele printers.