Hot Folders-filters

Hot Folders-filters converteren een bestand naar PostScript of PDF voordat het naar de Fiery server.

De filters zijn in deze categorieën gegroepeerd:

• Algemene filters (voor de meeste grafische toepassingen en productiedrukken)

• Microsoft-filters

• JDF-filter

• Passthrough-filter

De meeste filters zijn niet-exclusief: u kunt zoveel filters als u wilt toepassen op dezelfde hot folder, mits de filters in dezelfde categorie vallen. U kunt echter niet filters van verschillende categorieën toepassen op dezelfde overdrachtmap.

In bepaalde gevallen zijn niet alle filters beschikbaar. De beschikbare filters zijn afhankelijk van de opties die zijn geïnstalleerd op de Fiery server waarmee een hot folder is verbonden.