Inslagsjablonen bewerken

Met Fiery Impose kunt u inslagsjablonen bewerken. De Fiery Server moet Fiery Impose ondersteunen en u moet de juiste licentie hebben. Voor bepaalde oudere Fiery Servers is mogelijk een dongle vereist.

1. Dubbelklik in de Fiery Hot Folders-console op de overdrachtmap om het venster Instellingen voor overdrachtmappen te openen.
  2. Klik op Definiëren in het menu Taakeigenschappen om het venster Taakeigenschappen te openen.
  3. Kies Opmaak > Impose.
  4. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Kies een inslagsjabloon in de lijst en klik op OK.

De afwerkformaatinstelling Op basis van snijkader wordt gebruikt voor de standaardinslagsjablonen.

• Klik op Impose-sjabloon bewerken om Fiery Impose te starten en een aangepaste sjabloon te maken.

De afwerkformaatinstelling Door gebruiker gedefinieerd wordt ondersteund voor aangepaste inslagsjablonen en ondersteunt de instelling Acrobat PDF-snijkader.

Opmerking: Voor aangepaste sjablonen met de instelling Door gebruiker gedefinieerd zijn PDF-bronbestanden vereist. PostScript-bestanden worden niet ondersteund.